Kirppikset

Monet haikailevat vilkkaamman kirpputoritoiminnan perään ja Kipinä vastaa tarpeeseen! Tammikuussa kirppistoiminta alkoi lupaavasti ja syksyllä kirppistelyä jatketaan seuraavasti:

Kirppistoiminta jatkuu syksyllä kerran kuukaudessa ja kirppispäivä on kuukauden kolmas lauantai. Syksyn ensimmäinen kirppis on lauantaina 19.9. Seuraavat 17.10 & 21.11 (tällöin myös Ravintola päivä!) Kirppikset klo10-14.

Myyntipaikan hinta on 10,00 euroa. Myyntipaikan voit ostaa täältä, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Kirppistulot menevät hyvään tarkoitukseen, tuloilla maksetaan tilankäytöstä aiheutuneet kulut ja näin mahdollistetaan Kipinän olemassaolo.

Tietoja myyjille

1. Kipinässä on noin 20 pöytää. Jos myyjiä on enemmän jaetaan pöydät saapumisjärjestyksessä.

2. Myyjät pääsevät sisälle klo 9.30

3. Myyntipaikan koko on noin 2.5 m x 2 m, pöydän koot vaihtelevat.

4. Hienoa, jos voit olla myymässä kirppiksen päättymiseen asti, on ikävää jos viimehetken asiakasta odottaakin vain tyhjä tila.

5. Jos tiedät tulevasi myymään myös seuraavalla kerralla, voit jättää Kipinän takahuoneeseen myymättömiä tavaroita (tämä  omalla vastuulla).

6. Tila on lapsiystävällinen, siellä on pelejä ja tekemistä lapsille. Jokaiselle kirppispäivälle yritetään myös järjestää kahvilatoimintaa, eli Kipinään voi kutsua tuttaviaan myös kahville.

7. Muista rummuttaa kirpputoria omalle verkostollesi! Puhu, tekstiviestitä, tykkää facebookissa ja jaa fb-tapahtumaa Kipinän Kirppis. Markkinointimahdollisuudet ovat rajalliset – mutta yhdessä voidaan saada hyvä kuhina aikaiseksi.

8. Oikeus muutoksiin pidetätetään (esim. mahdollinen kirppiksen peruuntuminen). Jos haluat varmistua kirppiksen aukiolosta voit viestittää järjestäjille (ennakkoon nettikaupan kautta ilmoittauneille ilmoitetaan mahdollisista muutoksista). Muutoksista ilmoitetaan myös Kipinän fb-sivuilla: https://www.facebook.com/kirkkonummenkipina?fref=ts

9. Lisätietoja saat lähettämällä viestin kirkkonummenkipina@gmail.com tai soittamalla 050-4314167/Soile.

10. Haluatko tulla kirppis-aktivistiksi ja auttaa järjestelyissä tai kehittää kirppistoimintaa? Palkaksi saat ilmaisen myyntipaikan ja iloisen mielen. Ota yhteyttä!

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Kirppikset

    1. Moi Marie, valitettavasti Kipinällä ei ole resursseja joilla järjestää kirppiksiä. Yritämme löytää jonkin tahon (esim urheiluseura tms.), joka voisi ottaa kirppiksen järjestääkseen. Pysy kuulolla, ilmoittelemme kotivisuillamme jos kirppis onnistuu. http://www.kirkkonummenkipina.fi. T. Krista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s