Kirkkonummi Refugee Support

Kipinä kokoaa ihmisiä yhteen, joilla on halua auttaa Evitskogin vastaanottokeskuksen asukkaita. Ryhmän tarkoituksena on yhdessä löytää moninaisia tapoja auttaa asukkaita ja vahvistaa  kirkkonummelaisten ja vok-asukkaiden välistä vuorovaikutusta.

Ryhmän perustajajäseniä ovat Krista Petäjäjärvi, Sergei Poutanen ja Jaakko Rytsölä. Ryhmän ensimmäisenä tavoitteena on ostaa auto vastaanottokeskuksen asukkaiden käyttöön. Autolla olisi paljon positiivisia lieve-ilmiötä: vapauden tuntua, edullisempaa liikkumista, asukkaiden omatoimisuutta, vahvempaa vuorovaikutusta Kirkkonummen keskusta-alueen asukkaiden ja vastaanottokeskuksen asukkaiden välille. Kun 1000,00 euroa on kasassa ostetaan noin 500,00 eurolla katsastettu auto, sille vakuutukset ja tankki täyteen. Tule mukaan ostajaksi ja tehdään tästä mahdollista! Kaikille ostajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti projektin etenemisestä.

Täällä voit tulla mukaan auton ostajaksi!

Ryhmä on avoin kaikille ja se kokoontuu  facebookissa. Ryhmä on avoin kaikille, jotka haluavat olla mukana tukemassa kirkkonummelaisten ja Evitskogin asukkaiden välistä vuorovaikutusta.

Tervetuloa mukaan!