Kaikille avoin tila

Kipinän 560 neliön tila soveltuu moneen erilaiseen toimintaan. Siellä voi pitää esimerkiksi juhlat,  työpajan, kokouksen, keskustelutilaisuuden, esityksen, tanssitunteja, konsertin – melkeinpä mitä vain! Kipinän tarkoituksena on olla kaikille avoin tila, mutta siellä on mahdollista pitää myös yksityistilaisuuksia.

Tilan käyttökustannukset ovat tapauskohtaisia. Kipinän tarkoituksena ei ole tehdä liikevoittoa, mutta ylläpitää sen toimintaa. Mahdollisilla vuokratuloilla katetaan tilan käytöstä aiheutuneet kustannukset.

Kipinän takana ovat kaksi kirkkonummelaista aktivistia: Kuvataiteilija Soile Kortesalmi ja performanssitaiteilija Krista Petäjäjärvi. Taideprojektina alkunsa saaneen Kipinän tarkoituksena on kokeilla minkälainen voisi olla kaikille avoin tila, ja miten tällainen tila voisi toimia. Idea lähti kahden ystävän toimesta, mutta nyt Kipinä on kaikkien kirkkonummelaisten yhteinen aloite. Kipinässä rakennetaan yhteisöä, siihen ihan jokainen on tervetullut mukaan.

Heinäkuusta 2015 alkaen Kirkkonummen Kipinä ry sai ensimmäisen työntekijänsä. Soile Kortesalmi toimii Kipinän toiminnanjohtajana ja Kipinässä on myös kaksi harjottelijaa.

Lisätietoja: kortesalmisoile@gmail.com tai 050-4314167.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s